De grafische mogelijkheden van PowerPoint: Een onmisbaar onderdeel van de toolbox voor trainers en instructional designers

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed
Afbeelding in een presentatie

Hartelijk welkom bij de training:

“De grafische mogelijkheden van PowerPoint: Een onmisbaar onderdeel van de toolbox voor trainers”.

Deze training is speciaal ontwikkeld voor trainers en instructional designers die professionele PowerPoints willen maken voor hun live trainingen of e-learning content. Om deel te nemen aan deze gevorderden training, gaan we ervan uit dat je al bekend bent met de standaard opmaak van Microsoft Office en de basis van het maken van een PowerPoint-presentatie.

In deze training leer je vooral hoe je prachtige dia’s maakt, die de leerdoelen van je training ondersteunen. Belangrijke ontwerpprincipes op het gebied van kleur, tekst en vlakverdeling helpen je bij de lay-out en stijl. Je leert gebruik te maken van de vele grafische mogelijkheden voor het werken met afbeeldingen en zelfgemaakte objecten. Met de opnamefunctie van PowerPoint zelf maak je snel een video van je presentatie. Dit kan je helpen om je training nog interactiever te maken.

Een PowerPoint-presentatie is de spil van bijna elke training en kan het succes van je cursus bepalen. Met deze training til je jouw presentaties naar het hoogste niveau en ben je in staat om jouw professionaliteit te ondersteunen met een professionele en effectieve presentatie.

Of je nu je bestaande presentaties wilt verbeteren of helemaal vanaf nul wilt beginnen, deze training is de perfecte plek om te beginnen. Kortom, verwacht een praktijkgerichte training waarbij je direct aan de slag gaat met het maken van professionele PowerPoints als onderdeel van je training.

Scroll naar boven